ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το www.alaloum.com.gr  έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση στην τράπεζα Eurobank EFG
Αριθμός Λογαριασμού:
GR5102601530000010200762559
Δικαιούχος Μανιάτης Γεώργιος

Με κατάθεση στην τράπεζα Alpha bank
Αριθμός Λογαριασμού:
GR5101405200520002002027719
Δικαιούχος Μανιάτης Γεώργιος

Με αντικαταβολή με courier ACS & Γενική Ταχυδρομική

Με αντικαταβολή με την μεταφορική εταιρία » ΤΑΥΓΕΤΟΣ”

Με πληρωμή στο κατάστημα μας

Με αντικαταβολή με άλλες μεταφορικές εταιρίες

Δικαιούχος των παραπάνω λογαριασμών είναι : Μανιάτης Γεώργιος

Στην κατάθεση της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας .
Για κάθε παραγγελία σας στο www.alaloum.com.gr είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας .
Πρώτα γίνεται η τελική επιβεβαίωση της παραγγελία σας, μετά η κατάθεση και πιστοποίηση της προκαταβολής και μετά η εγγυημένη παράδοση στην ημερομηνία και στο χώρο που θα μας υποδείξετε .
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail: info@alaloum.com..gr την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2731036200
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΚ 23150,
Ώρες επικοινωνίας και λειτουργίας :
Δευτέρα-Τετάρτη 10:00 πμ – 16:00 μμ .
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 με 15:00 μμ και 18:00 – 21:00 μμ
και Σάββατο 10:00 πμ – 15:00 μμ ,
Κυριακή κλειστά.
Επίσης για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση οποιαδήποτε ώρα και μέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συμφωνίας .
https://www.alaloum.com.gr/

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Για αποστολές στο εξωτερικό η εταιρία αποστέλλει τα προϊόντα της αφού ενημερωθεί για την άμεση καταβολή των χρημάτων η της εκάστοτε προκαταβολής μέσω τραπεζικού εμβάσματος με αριθμό πανευρωπαϊκό ΙΒΑΝ.
Μετά από την παραγγελία σας μέσω Internet, σας αποστέλλουμε αναλυτικά σύμφωνα με το βάρος των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει όλα τα επιπλέον έξοδα μέχρι και την παραλαβή του δέματος σας.
Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία άλλη απαίτηση.
Σε περίπτωση αποδοχής, θα πρέπει να καταθέσετε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό που σας υποδεικνύουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ειδικά για το εξωτερικό για αποστολή μπομπονιέρων, προτιμήστε ΜΗ εύθραυστα αντικείμενα ή ευπαθή προϊόντα .
Το κόστος των μεταφορικών εξόδων εξαρτάται από το βάρος του δέματος σας .

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας ή τηλεφωνικά (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας) με τον τρόπο που έχετε επιλέξει .
Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών .
Ο υπολογισμός του κόστους ΔΕΝ γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας γι’ αυτό το λόγο σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης ενημερώνεστε μας
Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος , διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό . Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και οφείλετε να την παραλάβετε .
Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση .Το www.alaloum.com.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ .
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

ΕΓΓΥΗΣΗ
To www.alaloum.com.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται
από ή για λογαριασμό της, και τα οποία το www.alaloum.com.gr μεταπωλεί. Το www.alaloum.com.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό .
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα .
Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Το www.alaloum.com.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του  www.alaloum.com.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών , η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση .