ΓΕΝΙΚΑ
Το www.alaloum.com.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, προσωπική επιχείρηση με την Επωνυμία «Μανιάτης Γιώργος » και το διακριτικό τίτλο www.alaloum.com.gr  Α.Φ.Μ. 104265788 Δ.Ο.Υ. ΣΠΑΡΤΗΣ με έδρα το Ξηροκάμπι Λακωνίας
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.alaloum.com.gr προς όλους τους χρήστες που θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα του και σκοπό έχει την ενημέρωση τους για δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμούν να αγοράσουν από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Κάθε χρήστης που εισέρχεται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα και κάνει χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών ή προβαίνει σε τηλεφωνική παραγγελία στον τηλεφωνικό αριθμό +302731036200, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους οφείλει να αποφύγει την χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οποιαδήποτε τηλεφωνική παραγγελία προϊόντων από το κατάστημα. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής . Θα πρέπει κάθε φορά να τσεκάρετε το check box που λέει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.alaloum.com.gr

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το www.alaloum.com.gr έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση στην τράπεζα Eurobank EFG
Αριθμός Λογαριασμού:
GR5102601530000010200762559
Δικαιούχος Μανιάτης Γεώργιος

Με κατάθεση στην τράπεζα Alpha bank
Αριθμός Λογαριασμού:
GR5101405200520002002027719
Δικαιούχος Μανιάτης Γεώργιος

Με αντικαταβολή με courier ACS & Γενική ταχυδρομική

Με αντικαταβολή με την μεταφορική εταιρία » ΤΑΥΓΕΤΟΣ”

Με πληρωμή στο κατάστημα μας

Στην κατάθεση της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας .

Για κάθε παραγγελία σας στο www.alaloum.com.gr είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας .
Πρώτα γίνεται η τελική επιβεβαίωση της παραγγελία σας, μετά η κατάθεση και πιστοποίηση της προκαταβολής και μετά η εγγυημένη παράδοση στην ημερομηνία και στο χώρο που θα μας υποδείξετε .
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε e-mail: info@alaloum.com.gr την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2731036200
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ
Ώρες επικοινωνίας και λειτουργίας :
Δευτέρα-Τετάρτη 10:00 πμ – 16:00 μμ .
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 με 15:00 μμ και 18:00 – 21:00 μμ
και Σάββατο 10:00 πμ – 15:00 μμ ,
Κυριακή κλειστά.
Επίσης για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση οποιαδήποτε ώρα και μέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συμφωνίας .
https:// www.alaloum.com.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Για αποστολές στο εξωτερικό η εταιρία αποστέλλει τα προϊόντα της αφού ενημερωθεί για την άμεση καταβολή των χρημάτων η της εκάστοτε προκαταβολής μέσω τραπεζικού εμβάσματος με αριθμό πανευρωπαϊκό ΙΒΑΝ.
Μετά από την παραγγελία σας μέσω Internet, σας αποστέλλουμε αναλυτικά σύμφωνα με το βάρος των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει όλα τα επιπλέον έξοδα μέχρι και την παραλαβή του δέματος σας.
Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία άλλη απαίτηση.
Σε περίπτωση αποδοχής, θα πρέπει να καταθέσετε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό που σας υποδεικνύουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ειδικά για το εξωτερικό για αποστολή μπομπονιέρων, προτιμήστε ΜΗ εύθραυστα αντικείμενα ή ευπαθή προϊόντα .
Το κόστος των μεταφορικών εξόδων εξαρτάται από το βάρος του δέματος σας .

ΤΙΜΕΣ
Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω του www.alaloum.com.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Οι τιμές αυτές αφορούν στα προϊόντα, αλλά και στις ποσότητες, με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμες και επαρκείς, ενώ το  www.alaloum.com.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας ή τηλεφωνικά (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας) με τον τρόπο που έχετε επιλέξει .
Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών .
Ο υπολογισμός του κόστους ΔΕΝ γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας γι’ αυτό το λόγο σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης ενημερώνεστε μας
Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για

να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος , διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό . Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και οφείλετε να την παραλάβετε .
Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση .Το www.alaloum.com.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΔΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ .
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

ΕΓΓΥΗΣΗ
Το www.alaloum.com.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων προϊόντα που δεν κατασκευαζονται ή/και συναρμολογούνται
από ή για λογαριασμό της, και τα οποία το www.alaloum.com.gr  μεταπωλεί. Το www.alaloum.com.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό .
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα .
Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Το  www.alaloum.com.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα τo www.alaloum.com.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών , η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση .

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ
Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή του προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας .
Διαβάζετε αναλυτικά για το προϊόν που σας ενδιαφέρει (διαστάσεις, χρώματα του προϊόντος και τι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) .
Η αναλυτική περιγραφή σας κατατοπίζει πλήρως .
Θα πρέπει πριν την παραγγελία σας να έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας . Εάν κάποιος όρος που θέσαμε δεν σας βρίσκει σύμφωνους μην κάνετε παραγγελία.

ΥΠΟΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop www.alaloum.com.gr αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής,

άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop www.alaloum.com.gr , έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα ενδεχόμενες παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από τo www.alaloum.com.gr δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τo www.alaloum.com.gr διεύθυνση info@alaloum.com.gr προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της καλώντας μας στο 2731036200 ή μέσω e-mail στο info@alaloum.com.gr Αναλόγως του σταδίου εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
H δυνατότητα αυτή σας δίνεται, αυστηρά, για εικοσιτέσσερις ώρες μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Επιστροφές δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτές, καθώς όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ’ επιλογή του πελάτη.

Για οποιαδήποτε ακύρωση της παραγγελίας από την ημερομηνία παραγγελίας ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων (προκαταβολών) .
Δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων χωρίς ελάττωμα. Παρακαλούνται οι πελάτες του www.alaloum.vom.gr να αξιολογούν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος πριν την παραγγελία, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες επιστροφές.
Στην περίπτωση που επιστραφεί προϊόν στο οποίο δεν θα διαπιστωθεί ελάττωμα, το προϊόν αποστέλλεται στον πελάτη με δική του χρέωση .
Σε περίπτωση μη αρεσκείας του παραληφθέντος προϊόντος, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων
Η αντικατάσταση του κάθε επιστρεφόμενου προϊόντος με ίδιο ή με κάποιο άλλο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.alaloum.com.gr είναι αποκλειστικά και μόνο στην κρίση του www.alaloum.com.gr .
Αρμόδια δικαστήρια για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ πελατών – εταιρίας ορίζονται τα Δικαστήρια Σπαρτης .

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με την διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης Παρισίων , του άρθρου 2 § 1 του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην εκάστοτε εταιρεία το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και έχουν αποδεχθεί ότι η εκάστοτε εταιρεία. θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς

περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Το www.alaloum.com.gr σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν
σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία το  τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας.
Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με τo www.alaloum.com.gr , τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του www.alaloum.com.gr. .
Το www.alaloum.com.gr δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας.
Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική της χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.
Το www.alaloum.com.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα και συνάφεια των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε στο www.alaloum.com.gr .
Το  www.alaloum.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να ενημερώνει τους προμηθευτές της με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
Το www.alaloum.com.gr δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κ.λ.π. με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου .
Το www.alaloum.com.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία.
Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στο www.alaloum.com.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που θα περιηγηθείτε με κάποιον web  browser στο κατάστημα μας .
Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας
προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω .
Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως
αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστοτόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Παράλληλα, το www.alaloum.com.gr επιβεβαιώνει ότι στο cookie δεν διατηρούνται και δεν μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Η μόνη πληροφορία που διατηρείται είναι ο κωδικός πελάτη που διατηρείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε το τελευταίο να μπορεί να σας αναγνωρίσει αυτόματα σε μελλοντικές σας επισκέψεις.
Το www.alaloum.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών οποιαδήποτε στιγμή .
Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Δικαίωμα καταγγελίας
Σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 και τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εφόσον θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια εποπτική αρχή.
Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στoν υπεύθυνο επεξεργασίας, συλλογής και προστασίας των άνωθεν δεδομένων για την εταιρία.
Με την επίσκεψη σας στο www.alaloum.com.gr αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση περί απορρήτου. Με το παρόν οι χρήστες του δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, ενώ μπορούν να την ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο www.alaloum.com.gr
σας ευχόμαστε καλές αγορές!!